info@hotelyola.com       +34 977 65 03 87      

Preguntes Freqüents

Com i quan he de pagar la meva estada a l'hotel?     
En el moment de fer la reserva haurà de donar un número de targeta de crèdit com a garantia de reserva. D'aquesta manera, la reserva quedarà immediatament confirmada. L'hotel no farà cap càrrec per avançat en aquesta targeta; l'estada es pagarà l'últim dia que estiguin allotjats, a la seva sortida. Si per qualsevol motiu no poden venir, han d'avisar abans de 48 hores a la recepció de l'hotel o es penalitzarà amb un import equivalent a la primera nit d'allotjament, que es carregarà a la targeta proporcionada.           

Puc portar la meva mascota? 
Lamentem profundament no poder acceptar a la seva mascota. Tot i que som grans amants dels animals i no dubtem que estarà ben educat, no podem preveure els gustos de tots els nostres hostes i podríem arribar a tenir algun conflicte que preferim evitar.

Com puc arribar a l'hotel?      
Si ve en cotxe, a través de l'N-340 haurà de prendre la sortida ALTAFULLA. Si ve des de Tarragona, estarà en la direcció correcta. Venint de Barcelona, haurà de prendre la rotonda i canviar de sentit fins a trobar l'entrada a la localitat. Per l'Autpoista AP-7 haurà de prendre la sortida Torredembarra-Altafulla i després incorporar-se a l'N-340.    


Si ve en tren, trobarà una parada al mateix barri marítim ("Altafulla-Tamarit"), a només 500 metres de l'hotel, on s'aturen trens de rodalies i de Mitja Distància. 
Si fa servir el tren d'alta velocitat AVE, haurà d'anar a la parada "Camp de Tarragona" i, un cop arribat, haurà d'anar en transport públic fins al centre de la ciutat. Allà podrà agafar un tren de rodalies o un autobús que el portarà directament a la vil·la d'Altafulla.


Si ve de fora i arriba en avió a l'Aeroport del Prat – Barcelona, situat a 100 quilòmetres d'Altafulla, tindrà trens de rodalies que el portaran fins al centre de Barcelona, on podrá agafar un tren de Mitja Distància fins a Altafulla. També hi ha la possibilitat d'agafar un autobús directe de l'aeroport de Barcelona al centre de Tarragona, des d'on haurà de venir a Altafulla tal com li hem indicat anteriorment.     


Si, per contra, arriba en avió a l'Aeroport de Reus, situat a només 20 quilòmetres d'Altafulla, el més pràctic és agafar un taxi a la mateixa sortida. També pot anar en transport públic fins a Reus i d'allà a anar a Tarragona.        
Una altra alternativa és agafar un trànsfert privat des de l'aeroport. Pot posar-se en contacte amb nosaltres o demanar-ho en el moment de fer la reserva i ens encarregarem.


Puc dinar o sopar si contracto la Mitja Pensió?        
Per descomptat. Si té la tarifa de Mitja Pensió, podrà esmorzar i fer un àpat al dia, que podrà escollir entre el dinar o el sopar. No cal que avisi amb antel·lació. Si algun dia no pot dinar, pot dirigir-se a recepció i li solucionarem. 

Puc quedar-me a l'hotel després de fer el check out?
A l'hora de la sortida té dues opcions: o bé deixar l'equipatge en una zona habilitada per a aquest ús a la recepció de l'hotel, i fer ús de les instal·lacions així com del vestuari per canviar-se; o bé demanar el servei de late check out, amb el qual podrà deixar l'habitació a les quatre de la tarda per un petit suplement.          

Quins serveis tinc pels nadons?        
Totes les nostres habitacions tenen espai suficient per instal·lar un bressol, pot portar el seu bressol de viatge o bé preguntar a l'hotel si en tenim disponibles; si n'hi hagués, li deixarem sense cap cost si s'allotja a l'hotel més de quatre nits.    
També podem guardar a la nevera qualsevol aliment que hagi portat per al seu nadó o escalfar-li el menjar. A més, pot demanar que preparin farinetes als nostres cuiners, ja que la cuina que servim és sana i mediterrània i està preparada per a fer-ho.           
Si necessités qualsevol altre utensili o objecte per al seu nadó, pot fer-nos-ho saber i intentarem complaure'l.       

 

Hi ha servei de maleter o botons?      
No disposem d'aquest servei, però si ho demana a recepció, estarem encantats d'ajudar-lo.


Hi ha assistència sanitària prop de l'hotel?    
A la localitat veïna de Torredembarra, a només 4 quilòmetres, hi ha un centre d'atenció primària (CAP) obert les 24 hores. Els hospitals es troben a la ciutat de Tarragona, a només 10 quilòmetres. Si necessita contactar amb algun especialista mèdic, estarem encantats d'ajudar-lo i aconsellar-lo.