info@hotelyola.com       +34 977 65 03 87      

Hotel

L’Hotel Yola té 36 habitacions exteriors, totes elles amb climatització independent tant d'aire fred com calent i amb bany complet. Els matalassos i coixins són d'un gran comfort, per proporcionar els nostres clients un bon descans i que puguin sentir-se com a casa.

Les habitacions estan insonoritzades i tenen una doble porta per aïllar el soroll exterior. 

El nostre hotel és ideal per allotjar-se en familia, ja que disposem d'habitacions amb un llit doble i un supletori per a nens, així com d'altres amb dos llits individuals i un de doble o habitacions amb llits bessons. També tenim servei addicional de cuna, que podrà sol·licitar en realitzar la reserva o abans de venir.
Pels nostres clients que viatgin sols, les habitacions d'ús individual són dobles, oferint-los així la mateixa qualitat i comfort en el seu allotjament que a la resta dels nostres hostes. 

La recepció de l'hotel està oberta 24 hores, per poder ajudar els nostres clients en tot allò que necessitin i que se sentin còmodes. En la seva arribada a la recepció se'ls explicarà el funcionament de l'hotel i la informació necessària i d'utilitat per gaudir el màxim possible de la seva estada. 

Al nostre hotel trobarà de diversos llocs per relaxar-se, passar l'estona, llegir, prendre un refresc o simplement parlar tranquil·lament a l'aire lliure. Així mateix, a la nostra recepció trobarà televisor, aire acondicionat i xemeneia, així com diversos sofàs i cadires, on podrà jugar a jocs de taula, relaxar-se o llegir el diari.

El servei de restaurant és d'estil buffet, i el nostre restaurant El Tiberi es caracteritza pel seu estil tradicional, amb cuina casolana i original catalana. 
Disposem d'un esmorzar mediterrani, també d'estil buffet, servit al nostre magnífic menjador del jardí, amb tot tipus de bioxieria, cereals, pa amb tomàquet, embotits, cafès, tés i un llarg etcètera. 

Si li ve de gust passar el dia fora de l'hotel, a la platja o anar d'excursió, pot sol·licitar que li preparem un picnic amb fruita fresca i tot allò que destigi.

L'hotel disposa de connexió WIFI a totes les habitacions i espais comuns, és de lliure accés i gratuït. A la seva arribada se li proporcionarà la clau per connectar-se. 

 

 

Enllaços d'interès