info@hotelyola.com       +34 977 65 03 87      

Cultura

TARRAGONA - Ciutat Patrimoni de l' Humanidad

A totes aquestes ciutats els podem oferir rutes i visites guiades col·lectives i privades.

Tarragona Romana : Podran conèixer la història a través dels seus monuments conservats de l’època Romana. Tarragona va ser nomenada ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, gràcies precisament al conjunt arquitectònic romà de Tarraco.

Tarragona Medieval: Amb la Catedral al capdamunt de la ciutat i el edificis que formen el llegat històric Medieval.

 

 

ALTAFULLA - Ciudad medieval

Tant la Vil·la Romana dels Munts com a Vil·la Closa s'aixequen damunt el barri maritim, al costat de la reconeguda i magnífica platja d'Altafulla. El casc històric ofereix la possibilitat de descobrir els seus carrers empedrats plens d'història. Es realitzen visites guiades periòdicament, tant a la Vil·la Romana com a la Vil·la Closa. Si els interessa, preguntin a recepció.

Ruta del Císter: Ruta cultural pels Monsterirs cisterencs, el monestir de Poblet, Santes Creus i Vallbonade les monges.

 

BARCELONA

A una hosta es troba situada la ciutat comtal, Barcelona, plena d'història i amb un ampli ventall de possibilitats culturals, gastronòmiques, d'oci, espectacles, compres i monuments per descobrir.

 

 

 

 

REUS

Els convidem a descobrir la ciutat on va néixer Gaudí, empapada del moviment modernista Art Deco, i a conèixer els edificis històrics del casc antic de la ciutat veïna de Tarragona, plena d'obres de famosos arquitectes, entre els quals destaquen Domenech i Muntaner.