info@hotelyola.com       +34 977 65 03 87      

Entorn

Per la seva localització, Altafulla ofereix moltes possibilitats per organitzar activitats i visites.

Si li agrada visitar ciutats, museus i descobrir l'arquitectura antiga o moderna, la Costa Daurada està plena de petites joies, com Altafulla i els seus pobles limítrofs Creixell i Torredembarra. 

Tarragona, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO pel seu conjunt arquitectònic i patrimoni històric de l'època romana.

Reus, ciutat modernista i amb una gran oferta d'oci i gastronomia.

Barcelona una de les ciutats més cosmopolites del món.

O pell contrari, si és un amant de la natura i els seus gustos s'inclinen més per les rutes a l'aire lliure, l'esport i els espais verds, en el nostre entorn trobarà una infinitat de possibilitats. Des de rutes a peu o en bicicleta per la muntanya, visitant esglésies, ermites i monestirs, fins a fer rutes a peu per la costa i gaudir de les platges i cales per recòndites de la costa Daurada. Si s'anima, pot anar més lluny i descobrir els boscos mediterranis, o fins i tot animar-se a fer una visita al Delta de l'Ebre. 

Si li agrada l’esport, trobarà llocs indicats per navegar, fer centrisme, anar a cavall i altres. L'esport que practiqui, el podrà continuar gaudint de vacances.